fbpx

5 gode grunde til at du skal bruge video

Videomarkedsføring

Video fylder meget på de forskellige medier. Men hvorfor er det netop videomarkedsføring som dominerer på de sociale medier? Hvad er det videomarkedsføring kan, som andre kommunikationsværktøjer ikke kan? Vi har i denne artikel beskrevet fem gode grunde til at indtænke video i markedsføringen.

 

1. Video tiltrækker øjet 👀

I den digitale verden handler det om, at få brugernes opmærksomhed. Jo mere opmærksomhed ens virksomhed får, jo mindre får konkurrenterne! Video holder brugernes opmærksomhed 5 gange bedre end billeder. Derudover viser statistikkerne, at det er nemmere, at få brugerne til at dele video indhold med venner og bekendte, end eksempelvis tekst og billeder.

Statistikkerne viser også, at 94% af marketingfolk som allerede bruger video i dag, har planer om at fortsætte med det.

 

2. Tilliden til din virksomhed går kun en vej 👆

Video er et rigtig godt værktøj til at skabe større tillid til din virksomhed. Det giver nemlig mulighed for at fortælle en historie som taler til dine kunders følelser og giver dem lov til, at få et indtryk af virksomheden samt produktet, inden de overhovedet har haft kontakt. Dette skaber tryghed og forøger tilliden, da de allerede føler de har mødt jer før, når de kontakter jer.

 

3. Kunderne forstår dit produkt bedre 💭

Video er et rigtig godt værktøj til skabe bedre forståelse for en virksomheds produkt. Dette gælder både et eksisterende produkt, eller hvis man skal lancere et nyt til markedet. Ved at vise ens potentielle kunder i video, hvordan produktet fungerer, er der større chance for et salg. Faktisk vælger op mod 50% af kommende kunder, at lede efter video af et specifikt produkt, inden de besøger en butik.

 

4. Sanserne kommer på arbejde ⚡ 

Det som gør videomarkedsføring så effektivt et middel i markedsføringen er, at det taler til menneskers sanser og følelser. De levende billeder kombineret med lyd, farver og tekst efterlader et indtryk hos brugeren som de skal forholde sig til – Og det elsker de.

 

5. Smæk video på forsiden og øg placeringen på google 🔎

Statistikker viser, at hvis du vælger at placere en video på din hjemmesides forside som er troværdig og interessant for din målgruppe, vil du ikke kun kunne øge procentdelen af de besøgende, som vælger at købe eller kontakte din virksomhed, så vil det faktisk også kunne være med til, at rangere højere på Google, hvilket kan give dig endnu mere trafik.

Denne effekt kommer nemlig ved, at dine brugere bliver længere tid på din hjemmeside inden de forsvinder. Det kan Google rigtig godt lide, da du på den måde fortæller dem, at din hjemmeside har brugbar viden og dermed bliver troværdig for søgemaskinens algoritme.

 

Har du brug for hjælp eller sparring til dit næste projekt, så kontakt os gennem vores hjemmeside her: Flying Media kontaktside

2 tanker om “5 gode grunde til at du skal bruge video

  1. Pingback: Content marketing: hvad er det og hvorfor virker det? - Flying Media

  2. Pingback: Derfor virker Employer branding video - Flying Media

Kommentar er lukket