fbpx

Content marketing: hvad er det og hvorfor virker det?

Content marketing

Hvad er Content marketing?

Content marketing er en strategisk metode inden for markedsføring, hvor man producerer forskellige typer af godt og relevant indhold med det i fokus, at tiltrække nye samt eksisterende kunder til ens virksomhed uden at forsøge og sælge (pull-effekten). Det vil sige, at hvis du eksempelvis laver en reklame med tilbud på et produkt, er det ikke content marketing.

Content marketing fører blandt andet disse punkter med sig 👇

  • Det lader din virksomhed ligge “top of mind” hos kunderne
  • Mere trafik til din hjemmeside
  • Lettere ved at opbygge kunderelationer
  • Større tillid til virksomheden
  • Rådgiverrollen er større end sælgerrollen
  • Kan føre til mere salg

… og mange flere!

Hvorfor fungerer Content marketing?

Der findes mange måder at forsøge og få nye eller nuværende kunder på krogen. Dette kunne være kold canvas som et eksempel. Dog er Content marketing en strategi hvor du lader kunden komme til dig, når de er klar til et køb. Man kan kalde det for opvarmningen til et salg.

Når du laver godt indhold til dine kunder, vil rådgiverhatten være større end salgshatten. Dette hjælper dig utrolig meget på den langsigtet bane, da du ved at give kunderne noget brugbart indhold løbende, også vil blive husket af kunden samt forøge loyaliteten til netop din virksomhed.

Du kan jo spørge dig selv: Vil du helst handle med en virksomhed som ikke interesserer sig for dig som kunde, eller vil du helst handle med en, som har vist dig interesse løbende? Svaret burde være simpelt..

Tænker du, at du er mere nysgerrig på hvad video kan gøre for dig og din virksomhed kan du læse mere om dette ved at trykke her.

Har du brug for hjælp eller gerne vil hører mere om, hvad vi kan gøre for dig? så kontakt os gennem vores hjemmeside her: Flying Media kontaktside.