fbpx

Hvem er vi.

Flying Media

Flying Media ApS er oprindeligt stiftet i 2017 og er sat i verden for, at hjælpe virksomheder med at styrke deres Brand og præsentere dem selv på bedst mulig vis gennem stemningsfyldte videoer. Vi producerer videoer til alle typer af offentlige og private virksomheder og offentlige institutioner, som ønsker at styrke deres Brand, øge trafik til deres hjemmeside, præsentere nye produkter eller andet. Vi tilbyder produktion af stort set alle former for video til sociale medier, hjemmesider mm. Vi har erfaring med produktion af animationsvideoer, eventvideoer, produktvideoer, præsentationsvideoer, for bare at nævne nogle. Intet videoprojekt er for stort og intet er for småt – vi finder en løsning til alle vores kunder.

Flying Media Videoproduktion

Teamet bag

Jeppe Ørum Pedersen

Kundechef

Kasper Kjær Pedersen

Dronepilot & videokreatør


Mads Holch Skriver

Historiefortæller & videokreatør

Vores historie

Flying Media blev stiftet som et IVS i 2017 af barndomsvennerne Kasper og Mads. De havde gennem længere tid talt om, at deres interesse for flyvning med droner ligeså godt kunne gøres til en forretning og derfor stiftede de Flying Media. Til at starte med var formålet derfor udelukkende at satse på droneoptagelser, men som opgaverne blev flere fandt de ud, at efterspørgslen var høj efter andre typer af video.
I 2020 blev ejerkredsen udvidet og en anden barndomsven kom nu ind i ligningen. Det var Jeppe, som kunne se en god idé i det Kasper og Mads rendte og lavede i deres fritid. Flying Media blev herefter omdannet til ApS.

I starten af 2021 var det endnu en gang tid til en udvidelse af ejerkredsen. Efter ca. otte måneders samarbejde, valgte Flying Media og PR bureauet Publlicity nemlig at ”gifte sig” med hinanden og i dag arbejder vi under samme tag på kontoret Bygaden 20D i Aalborg.
Alle Flying Medias ejere er lokal forankrede og er alle født og bor i eller omkring Aalborg. De nordjyske dyder er i den grad holdt i hævd i Flying Media, hvor en uformel men seriøs identitet hersker og, hvor fødderne er solidt plantet i den jyske muld.

Skal dine kunder huske dig?

Få et uforpligtende tilbud på din næste video

Skal dine kunder huske dig?

Få et uforpligtende tilbud til din næste video