fbpx

Hvem er vi.

Flying Media

Flying Media ApS er oprindeligt stiftet i 2017 og er sat i verden for, at hjælpe virksomheder med at styrke deres Brand og præsentere dem selv på bedst mulig vis gennem stemningsfyldte videoer. Vi producerer videoer til alle typer af offentlige og private virksomheder og offentlige institutioner, som ønsker at styrke deres Brand, øge trafik til deres hjemmeside, præsentere nye produkter eller andet. Vi tilbyder produktion af stort set alle former for video til sociale medier, hjemmesider mm. Vi har erfaring med produktion af animationsvideoer, eventvideoer, produktvideoer, præsentationsvideoer, for bare at nævne nogle. Intet videoprojekt er for stort og intet er for småt – vi finder en løsning til alle vores kunder.

Flying Media Videoproduktion
publicity_x_flying

Samarbejde

I 2020 valgte vi at påbegynde et samarbejde med PR-bureauet Publicity. Dette blev startskuddet til et fantastisk samarbejde, som i dag har betydet, at vi er flyttet ind på Publicitys adresse i Bygaden, i Aalborg. Sammen med Publicity skaber vi et unikt produkt bestående af PR, reklame, tekstforfatning, grafisk arbejde, sociale medier og selvfølgelig videoproduktion. Sammen kan vi derfor tilbyde samlede løsninger, eller ”kommunikationspakker” som vi kalder dem, der skaber værdi i din forretning. Det daglige samarbejde med Publicitys konsulenter, skaber et energisk og kreativt miljø, som vi ikke vil være foruden – og det påstår vi kan mærkes i slutproduktet!

Publicity har en fantastisk evne til at producere skarp kommunikation, som vi videreformidler gennem levende stemningsfyldte videoer – Det synes vi giver god mening!

Vores historie

Flying Media blev stiftet som et IVS i 2017 af barndomsvennerne Kasper og Mads. De havde gennem længere tid talt om, at deres interesse for flyvning med droner ligeså godt kunne gøres til en forretning og derfor stiftede de Flying Media. Til at starte med var formålet derfor udelukkende at satse på droneoptagelser, men som opgaverne blev flere fandt de ud, at efterspørgslen var høj efter andre typer af video.
I 2020 blev ejerkredsen udvidet og en anden barndomsven kom nu ind i ligningen. Det var Jeppe, som kunne se en god idé i det Kasper og Mads rendte og lavede i deres fritid. Flying Media blev herefter omdannet til ApS.

Teamet bag

Jeppe Ørum

Jeppe Ørum

Kundechef

Kasper Kjær

Dronepilot & videograf

Mads Skriver

storyteller & videograf

53 53 47 03
mads@flyingmedia.dk

Esben

Esben Lind

Partner

25 14 58 16
esben@flyingmedia.dk

Jeppe Ørum Pedersen

Kundechef

Kasper Kjær Pedersen

Dronepilot & videograf


Mads Holch Skriver

Konceptudvikler & videograf