Tidligere opgaver

Tidligere opgaver

Musikkens Hus
TIBNOR Logo

Henrik Ørskov, VP Tibnor A/S

"Flying Media overgik på alle måder vores forventninger. De leverede høj kvalitet til tiden og til meget konkurrencedygtige priser. Vi har som kunde følt os meget trygge igennem hele processen og vi giver derfor Flying Media vores varmeste anbefalinger.”

0 %

HAR BESØGT EN WEBSHOP ELLER EN FYSISK BUTIK PÅ GRUND AF EN VIDEO DE HAR SET

Folk husker

0 %

AF HVAD DE SER, OG KUN 20% AF HVAD DE LÆSER.

Flying Media Videoproduktion

Vi skaber nysgerrighed og øger tilliden hos kunderne gennem en profilvideo. Sammen fortæller vi kunderne hvem i er og hvad i tilbyder dem. Det er et fantastisk materiale til at sociale medier og hjemmesiden.

  • Effektiv markedsføring
  • Spreder vigtige værdier og budskaber

Skil dig ud fra mængden med unikke og dynamiske baggrunde.

Vi tilbyder video og billedemateriale med greenscreen baggrund, hvor vi har mulighed for at producerer, unikke og anderledes løsninger, der til forveksling kan ligne virkeligheden. 

Det vigtigste ved en produktvideo er at den øger dit salg. Produktvideo er med til at give køberen lysten til at eje dit produkt. Vores opgave er derfor at overbevise seeren om, at produktet opfylder seerens behov og dermed øger købelysten. Det er samtidig en god service, for seeren at blive introduceret i hvordan man evt. bruger produktet. En produktvideo et godt redskab i mange dele af kundernes købsproces.

 

Event Video

En oplagt chance for at hverve nye deltagere til kommende event gennem videoannoncering. 

Lad os hjælpe med at give dit event endnu mere succes! Vi ønsker at du for mest muligt ud af vores produkt og rådgiver dig i den forbindelse om hvordan vi skaber mest værdi og opmærksomhed for dig og din virksomhed. 

  • Anvend eventvideo i  videoannoncering
  • Brug din eventvideo som pressemateriale

Kom et skridt nærmere din video

Lad os give et gratis og uforpligtende tilbud på dit projekt.